Miljørigtige energiløsninger bliver et stadigt vigtigere område inden for alle håndværk, og VVS-faget er ingen undtagelse

Miljørigtige energiløsninger bliver et stadigt vigtigere område inden for alle håndværk, og VVS-faget er ingen undtagelse.

Vi ønsker at være med helt fremme på miljøområdet, og derfor har vi også taget uddannelsen som energivejleder. På den måde kan vi være med til at sikre, at VVS-installationerne i dit hjem er til gavn for både miljøet og din økonomi.

Solvarme

I Danmark skinner solen omkring 1.800 timer om året, så hvorfor ikke udnytte det til at producere ren og gratis energi til sig selv? Det kan vi hjælpe dig med.

Vi installerer og renoverer solvarmeanlæg i private hjem, hvilket betyder, at du kan spare mange penge på din varmeregning. Faktisk kan du helt slukke for din normale varmetilførsel fra maj til september, og det kan mærkes på økonomien.

Jordvarme

Jordvarme er en ekstremt effektiv opvarmningsform, hvor man udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. For hver 1 kilowatt elektricitet, du bruger til at udvinde det, får du op til 3,5 kilowatt varme igen, og dermed opnår man altså en stor besparelse.

ProVent kan stå for installationen eller renoveringen af din jordvarme, så dit anlæg hele tiden fungerer optimalt.

Varmepumper

Vi tilbyder installation og renovering af luft til vand varmepumper, hvor vi sammen med vores leverandør Vølund sikrer dig en professionel løsning helt i top.